Seren İlkokulu
SEREN KÖYÜ SEREN KÜME EVLERİ SEREN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 67/67 YILDIZELİ / SİVAS
(054) 674-1765
(546) 741-7655

VİZYON

Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş ahlaklı bireyler yetiştiren ve ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Seren ilkokulu olarak Atatürk İlke Ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarna uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak ; eğitim - öğretim programını çevre faktörlerini dedikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM